voor mensen die meer willen

in het leven!

SAMEN BOUWEN NAAR MEER

Levensgenieters Platform

Levens-genieters Platform

Een Community Platform die jou een betrouwbare, leuke en effectieve manier biedt om een extra inkomen en Financiële Vrijheid op te bouwen.

Wij zijn een team van enthousiaste deelnemers en willen het bezitten van fysiek Goud, Aandelen en Cryptocurrency bereikbaar, transparant en toegankelijk maken voor iedereen!

Je krijgt advies en begeleiding: je hoeft het dus zeker niet alleen te doen. Samen bereik je meer!

Op jouw succes!

Wat ga jij vandaag doen
om jouw doelen en dromen te verwezenlijken?

Mindset Webinars

Onze ervaring heeft geleerd dat het niet voldoende is om mensen te helpen leren, maar dat het ook nodig is om hen te helpen actie te ondernemen.
We zorgen er niet alleen voor dat de deuren van kansen openstaan, maar dat mensen die open deuren binnengaan!

Online Presentaties

Er worden wekelijks online presentaties gehouden waarin uitleg wordt gegeven over alle verdienmodellen, zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden.
Je kunt mensen hier ook voor uitnodigen. Zodoende wordt de uitleg voor jou gedaan!

SUCCESVOLLE MINDSET

Financiële duurzaamheid

Dit kan worden gedefinieerd als:

het vermogen jouw activiteiten op een bepaald niveau te handhaven, inclusief het vermogen om jouw levensstandaard consequent en duurzaam te continueren.

Erg blij dat ik hiermee begonnen ben en zie door uitstekende hulp iedere week mijn passief inkomen stijgen. Ik heb de wens om samen met mijn vrouw wat meer te gaan reizen en gezond te blijven

Cor,

Wat ik zo fijn vind, is dat ik dit niet in mijn eentje hoef te doen, maar dat ik dit samen kan doen. Mijn wens komt echt uit. Zo blij. Nu al!!!

Melinda

De positieve vibe en het delen van de vragen en de ervaringen onder de groepsleden maakt je enthousiast om mee te doen.

Conny,

Als ondernemer draag ik zorg voor mijn eigen pensioen en eventuele arbeidsongeschiktheid. Daarom wilde ik al jaren iets met goud en volgde al die tijd de goudprijs. Toen Gig-os werd aangeboden door een vriendin ben ik hier gelijk ingestapt, met name ook omdat je in goud uitbetaald wordt en alles ook gedekt is door goud. Goud is omdat het min of meer waardevast is meer zekerheid geeft in economisch onzekere tijden.

Peter Saarloos,

Wat geeft het een fijn en bevrijdend gevoel om dit hebben te mogen ontvangen. De beslissing die mijn leven in een stroomversnelling zette!

Margo

Bij dit bedrijf klikte er iets tijdens de presentatie! Soms heb je niet meer dan je intuïtie nodig om een beslissing te nemen.

Henk Voorham,

Als alleenstaande moeder in de bijstand kan het best zwaar zijn. Daarom ben ik voor mijn zoon en voor mijzelf bezig om aan onze toekomst te werken!

Leonique Kramers

Dit is een aanrader voor mensen die willen groeien. Ook gezien het feit dat goud stijgt in waarde een verstandige keuze om mee te starten.

Annemarie Voorham,

Elke maand komen we dichterbij ons doel. Meer vrij zijn als Zelfstandig Ondernemer en meer tijd voor mijn gezin.

Theo,

Ik heb mij in het verleden op meerdere geld platforms georiënteerd. GIG-OS is dan ook mijn laatste platform, want meer solide dan dit kan je denk ik niet vinden! Immers wat is er meer solide dan Goud. De begeleiding en informatie zijn zoals ik ze nu beleef, zeer transparant en duidelijk. Transparantie is een must voor mij.

Linda,

Leef je droom niet alleen maar
om jouw droom te leven.
Leef je droom ook
om je droom door te geven

Leef je droom niet alleen maar om jouw droom te leven.
Leef je droom ook om je droom door te geven

INVESTEREN EN COMPOUNDEN

Op weg naar succes

De weg van financiële zekerheid naar financiële duurzaamheid

De ervaring bewijst duidelijk dat de twee stappen – assets behouden en accumuleren – mensen helpen om financiële zekerheid te bereiken en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Alleen zo’n opeenvolging van acties leidt een persoon naar succes en geeft hem/haar vertrouwen in de toekomst.

Ontdek hou je dit kunt doen en hoe je succesvol jouw vermogen opbouwt.

De weg van financiële zekerheid naar financiële duurzaamheid

Op jouw succes!