Reviews

Reviews2024-04-18T15:02:03+00:00

Ervaringen en Blogs

Laat je inspireren door ervaringen van anderen.

Zij namen de stap naar een Extra Inkomen![/fusion_title]

Review

NAAM: Leonique Kramers
BEROEP: winkelbediende
RELATIE: single, 1 zoontje

Er kwam deze geweldige kans op mijn pad waarmee ik o.a op weg ben naar een passief inkomen en doordat ik JA heb gezegd begon er van alles in beweging te komen!

Wauw nog geen 2 weken later had ik een baan! Zo zie je maar wat “ja”zeggen allemaal opbrengt!

 • Deelnemer sinds december 2018

 • Actief deelnemer, Leadership 1

Vaarwel bijstand

Doordat ik JA heb gezegd begon er van alles in beweging te komen. Een maand later ben ik uit de bijstand gegaan! Zo zie je maar wat “ja”zeggen allemaal opbrengt!
Leonique Kramers

Rust als ZZP’er

Elke maand komen we dichterbij ons doel. Meer vrij zijn als Zelfstandig Ondernemer en meer tijd voor mijn gezin.
Theo

Mooi pensioen

Erg blij dat ik hiermee begonnen ben en zie door uitstekende hulp iedere week mijn passief inkomen stijgen. Ik heb de wens om samen met mijn vrouw wat meer te gaan reizen en gezond te blijven.
Cor 

Van extra inkomen tot financiële vrijheid,

aan jou de keuze!

Review

NAAM: Robert
BEROEP: Werknemer, operator
RELATIE: Gelukkig in de liefde

Dankzij het platform en vooral Margo is er voor mij een totaal andere wereld geopend en ontstaan. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat je via beleggen een passief inkomen kan opbouwen om zo je dromen waar te maken, en een beter leven kan creëren. Het heeft mijn leven/toekomst een stuk rooskleuriger gemaakt.

 • Deelnemer sinds Augustus 2019

 • Actief deelnemer.

Review

NAAM: Theo van Dongen
BEROEP: Ondernemer, Kaas & Wijnspecialist
RELATIE: Getrouwd, 3 kinderen

Meer vrij zijn als Zelfstandig Ondernemer en meer tijd voor mijn gezin. Dat is mijn doel. Ik heb altijd fijne gesprekken met mijn upline, in dit geval Margo, en ze geeft altijd deskundig en terdege advies. Ook in haar begeleiding verder in het traject hebben we regelmatig contact en overleg.

Ze wijst op de mogelijkheden en kansen. We hopen nog jaren op een goede en structurele samenwerking!

 • Deelnemer sinds Mei 2017

 • Passief deelnemer.

Als alleenstaande moeder in de bijstand kan het best zwaar zijn. Daarom ben ik voor mijn zoon en voor mijzelf bezig om aan onze toekomst te werken!

Leonique Kramers

Dit is een aanrader voor mensen die willen groeien. Ook gezien het feit dat goud stijgt in waarde een verstandige keuze om mee te starten.

Annemarie Voorham,

Erg blij dat ik hiermee begonnen ben en zie door uitstekende hulp iedere week mijn passief inkomen stijgen. Ik heb de wens om samen met mijn vrouw wat meer te gaan reizen en gezond te blijven

Cor,

Als ondernemer draag ik zorg voor mijn eigen pensioen en eventuele arbeidsongeschiktheid. Daarom wilde ik al jaren iets met goud en volgde al die tijd de goudprijs. Toen Gig-os werd aangeboden door een vriendin ben ik hier gelijk ingestapt, met name ook omdat je in goud uitbetaald wordt en alles ook gedekt is door goud. Goud is omdat het min of meer waardevast is meer zekerheid geeft in economisch onzekere tijden.

Peter Saarloos,

Wat ik zo fijn vind, is dat ik dit niet in mijn eentje hoef te doen, maar dat ik dit samen kan doen. Mijn wens komt echt uit. Zo blij. Nu al!!!

Melinda

Ik heb mij in het verleden op meerdere geld platforms georiënteerd. GIG-OS is dan ook mijn laatste platform, want meer solide dan dit kan je denk ik niet vinden! Immers wat is er meer solide dan Goud. De begeleiding en informatie zijn zoals ik ze nu beleef, zeer transparant en duidelijk. Transparantie is een must voor mij.

Linda,

Wat geeft het een fijn en bevrijdend gevoel om dit hebben te mogen ontvangen. De beslissing die mijn leven in een stroomversnelling zette!

Margo

Elke maand komen we dichterbij ons doel. Meer vrij zijn als Zelfstandig Ondernemer en meer tijd voor mijn gezin.

Theo,

De positieve vibe en het delen van de vragen en de ervaringen onder de groepsleden maakt je enthousiast om mee te doen.

Conny,

Bij dit bedrijf klikte er iets tijdens de presentatie! Soms heb je niet meer dan je intuïtie nodig om een beslissing te nemen.

Henk Voorham,

Review

NAAM: Cor
BEROEP: Gepensioneerd
RELATIE: Getrouwd, 1 zoon

Ik ben erg blij dat ik hiermee begonnen ben en zie door uitstekende hulp iedere week mijn inkomen stijgen waardoor ik naar een steeds hoger passief inkomen groei. Ik zie daarom de toekomst en verdiensten bij dit bedrijf die het passief inkomen mogelijk maakt, met vertrouwen tegemoet.

 • Deelnemer sinds juli 2019

 • Actief deelnemer.

Review

NAAM: Conny Van der Sman – Van der Hijden
BEROEP: Office manager
RELATIE: Getrouwd, 2 kinderen

Enkele jaren geleden werd ik door een collega gewezen op Levensgenieters Platform en deze manier van investeren. Het mooie was dat ze zei:”Ik gun jou ook geluk en voorspoed”.

 • Deelnemer sinds juni 2019

 • Actief deelnemer,  kwalificatie Leadership

Review

NAAM: Annemarie Voorham
BEROEP: Medewerker Zorginstelling
RELATIE: Getrouwd

Dit is een aanrader voor mensen die willen groeien. Ik kwam via via in contact met GIG-OS en had gelijk een goed gevoel over dit bedrijf. Ook gezien het feit dat goud stijgt in waarde een verstandige keuze om mee te starten.

 • Deelnemer sinds december 2021

 • Actief deelnemer

Review

NAAM: Henk Voorham
BEROEP: Zelfstandig Ondernemer
RELATIE: Getrouwd

Afgelopen jaren heb ik best wat opportunities bekeken en heb ze, onder anderen door eerdere ervaringen, genegeerd. Bij dit bedrijf klikte er iets tijdens de presentatie! Soms heb je niet meer dan je intuïtie nodig om een beslissing te nemen.

Wat hier fijn is, je kan ook gewoon sparen. Bij de bank krijg je niets, dus investeer in iets dat in waarde blijft stijgen.

 • Deelnemer sinds december 2021

 • Actief deelnemer

De beslissing die mijn leven in een stroomversnelling zette. Wat geeft het een bevrijdend gevoel!

Blogs

die een verschil maken

Lees hier blog artikelen over geld, financiële vrijheid en mindset.
Met tips en inspiratie hoe je met positiviteit en plezier naar geld en inkomen kunt kijken.
Het is gemakkelijker dan je denkt! Laat je inspireren.

Ga naar de bovenkant