Over het bedrijf

Over het bedrijf2023-12-03T19:23:45+00:00

Wereldleider in

Financiële Zekerheid

voor particulieren

Het bedrijf GIG-OS waar we mee werken is het éérste Goud Platform van de wereld.
Het is een platform met een zelfvoorzienend ecosysteem, wat inhoudt dat er een constante stroom van inkomen wordt gegenereerd.
Hieronder lichten we de verschillende divisies toe.

HET BEDRIJF

BUSINESS ECOSYSTEEM

Het bedrijf GLOBAL SUCCESS MANAGEMENT en het GIG-OS Goud Platform:

is één overkoepelend merk met een ontwikkeld Business Ecosysteem, bestaande uit verschillende onderdelen.

Het is een zelfvoorzienend platform met voor iedereen wat wils om méér inkomen te genereren.

De naam Global Success Management weerspiegelt volledig het overkoepelende doel: klanten helpen Financiële Zekerheid te bereiken, én tevens ook succes op alle gebieden van het leven.

Veilig investeren

Jouw investering is veilig. Het bedrijf werkt geheel volgens de compliance regels, wat betekent dat het voldoet aan wet- en regelgeving van elk land. De overheid en financiële toezichthouders leggen regels op aan financiële instellingen en corporate bedrijven.

Wereldwijd bedrijf

Het bedrijf werkt gedecentraliseerd, geen inmenging van derde partijen. Geen bemoeienissen van banken, regeringen of instellingen. Het bedrijf werkt met de blockchain en met digitale assets; GICO Coins.

GIG staat wereldwijd vermeld op meer dan 200 financiële websites, waaronder Yahoo Finance.

Op 17 november 2020 is er openbare informatie over de uitgifte van ECN van Global Success Management Inc. gepost in nieuwsbronnen over de gehele wereld.

Het bedrijf is zeer transparant. Wie de eigenaren zijn, wat het vermogen is. En ook op social media zeer visueel zichtbaar.

Op het platform kun je met een abonnement, voordeliger Goud kopen, aan 8% korting op de dagwaarde!

Het bedrijf bestaat 12 jaar. Inmiddels wereldwijd actief met meer dan 3 miljoen klanten. Het bedrijf werkt compliance; het voldoet wereldwijd aan wet- en regelgeving.

Er zijn kantoren in diverse wereldsteden, o.a. in Zwitserland, Duitsland, Mexico, India en de Filippijnen.

GIG-OS-platform biedt haar klanten de mogelijkheid om het vertegenwoordigingskantoor in Barcelona te bezoeken.

De CEO is Dimitry Aksenov en hoofd Financiële zaken is Georga Fuzesi.

Veilig goud sparen

GIG-OS leveren naast hun eigen Goudmerk ook diverse andere bekende Goudmerken van Herareus, Perth, Minth, Agor van goudhuizen uit Zwitserland, Oostenrijk, Australië, India en Turkije.

GIG heeft het eigen merk op de Goudbaren staan, dat is uniek!

Global InterGold werkt uitsluitend met Investerings-Goudbaren.

Bij de productie van Global InterGold goudbaren wordt Goud van de hoogste fijnheid gebruikt: maar liefst 999,9 (23,88 karaat). De fijnheid vertegenwoordigt het percentage Goud in de metaallegering, wat de zuiverheid van Goud aangeeft.

Zo betekent 999,9 dat de legering 99,9% puur Goud bevat.

De Goudbaren zijn geleverd door bedrijven die zijn geaccrediteerd door de London Bullion Market Association (LBMA), in overeenstemming met internationale kwaliteitsnormen.

De Goudbaren worden geproduceerd volgens alle legale en eerlijke handelsstrategieën. Het is de LBMA die de veiling houdt, op basis waarvan de referentieprijs van Goud voor de hele wereld wordt vastgesteld.

Elk edelmetaal heeft zijn eigenlijke handelsmerk, een stempel dat de fijnheid van .999 aangeeft en een standaard gelamineerde beschermende verpakking.

Meer artikelen over het Goud en LBMA vind je op de website van GIG-OS in de nieuwsartikelen.

GIG-OS is één van werelds grootste Goud webshops en leveren wereld Goudbaren van 1 tot 100 gram.

Waardevolle aandelen

De aandelenopties van GIG-OS zijn in de fase van de IPO (Initial Public Offering). Dat houdt de beursintroductie in van een onderneming. Dit betekent dat de Aandelen van de onderneming na de beursgang dus vrij op de beurs kunnen worden verhandeld.

Dividend is winstuitkering van een onderneming aan haar aandeelhouders. Bij de Beursgang worden het dividend dragende vrij verkoopbare Aandelen.

Daarna kun je beslissen om levenslang elk jaar dividend te ontvangen over het aantal Aandelen. Of kun je besluiten om je Aandelen te verkopen.

Verkopen is een éénmalige winst. Dividend is een terugkerende uitbetaling.

Aangemeld bij ANNA web; Association of National Numbering Agencies. Dat is het nummeringsbureaus over de hele wereld die een unieke identificatiecode toewijzen aan elk nieuw waardepapier zodra het wordt uitgegeven.

Het bedrijf is ISIN gecertificeerd. ISIN staat voor International Securities Identification Number.

Het is een alfanumerieke code bestaande uit 12 posities die een verhandelbare financiële waarde wereldwijd uniek identificeert.

0
Klanten wereldwijd
0
Landen
0
Jaar operatief

visie en waarden

Hét financiële platform dat jou op weg helpt

Filosofie Global succes management

Filosofie Global succes management

Het minimaliseren van financiële zorgen en het maximaliseren van beschikbare kansen in het leven van de klanten.

Visie

Met behulp van Global Success Management-tools stabiliteit en rust te brengen. Wie je ook bent, financiële zekerheid zal jouw vertrouwen versterken in de toekomst en jou helpen jouw doelen efficiënter te bereiken.

Geschiedenis

Geschiedenis

In ruim 12 jaar is het bedrijf gegroeid van een eenvoudige online goudwinkel naar de lancering van het geavanceerd technologisch online platform GIG-OS

(Global Intergold Operation System)


Het bedrijf is erin geslaagd een wereldwijde community te creëren, klanten van over de hele wereld samen te brengen en hen de kans te geven om met Goud – een product van de hoogste kwaliteit – te werken.

Doelen

Het doel van het bedrijf is om Financiële zekerheid voor iedereen mogelijk te maken. De visie is een betere wereld te creëren, door klanten te helpen succes te behalen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Waarden

  • De zorg voor de kwaliteit van leven van de klanten
  • streven naar zelfperfectie en wijsheid
  • eerlijkheid, betrouwbaarheid en het vermogen om de gegeven beloften na te komen
  • vertrouwen in de toekomst
  • gevoel van veiligheid
  • vrij zijn van angst en zorgen
  • slimme en effectieve oplossingen voor het bereiken van succes in het leven

Blogs

Over en van het bedrijf

Ga naar de bovenkant