Het forum dat jou op weg helpt naar succes!

Wil jij in contact komen met mensen die net als jij met het creëren van Financiële Vrijheid bezig zijn, dan is dit de plek!

In dit forum van de Goalset Masters Academy, kun je positief werken aan jouw money mindset en het aantrekken van succes in jouw leven! Je helpt elkaar focussen op je doelen. En je kunt vragen stellen en met elkaar ervaringen delen, of ideeën uit te wisselen zoals over succes, geld en bewustwording.

Welkom op het Forum

Neem jij als member deel aan GIG-OS, dan kun je gratis een profiel maken voor de Goalset Masters Academy en heb je toegang tot het forum.
Je kunt je registreren met jouw klantnummer via het menu “aanmelden Academy.” Na registratie kun je deelnemen aan de gesprekken.

Money Support Group

Omring je met gelijkgestemde mensen in dit forum. Deel jouw kennis, ervaringen en successen. Zie het als een Money Support Group waardoor je kunt groeien door gesprekken te voeren, vragen te stellen en de inkomsten-mogelijkheden van GIG verder te ontdekken.

Kortom, door te delen met anderen kun je hen op weg helpen en zij jou en zo help je elkaar!

Heb je interesse in het verder doorgroeien binnen jouw GIG-OS business en wil je jezelf verder informeren over de business, over  mindset en positief denken….Dan is dit forum zeker iets voor jou!

Aanmelden Academy

Naam jij als member deel aan GIG-OS, dan kun je gratis een profiel maken voor de Goalset Masters Academy en heb je toegang tot het forum.

Je kunt je registreren via het menu “aanmelden Academy.”  Vul alle gegevens volledig in. Je hebt ook jouw klantnummer (UID) van GIG-OS nodig. Die vind je rechts bovenin in jouw Backoffice. Op de mobiel vind je deze onder ‘For advertising”.

Na registratie kun je deelnemen aan de gesprekken.

Om jouw deelname aan het forum zo informatief en leuk mogelijk te maken, is het handig om te weten hoe je het beste jouw vragen en verhalen kunt delen. Zo creëren we met elkaar een effectief platform waarbij er een ontmoetingsplek ontstaat van motivatie en inspiratie naar succes!

Hier lees je alles over hoe je het forum kunt gebruiken. We willen graag dat je snel antwoord op je vraag krijgt. Daarom deel ik enkele tips met je, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Rubrieken

Er zijn diverse vaste rubrieken gemaakt met sub-items. Klik in het forum onder de rubriek van jouw onderwerp en plaats daar jouw bericht. Dat doe je door op de button “toevoegen onderwerp”te klikken. Je kunt ook antwoorden op berichten.

Begin met zoeken

Misschien is jouw vraag al wel eerder gesteld. Dat is goed mogelijk. Via de zoekbalk bovenaan dit forum kun je zoeken naar jouw onderwerp. Ook vind je de categorieën ingedeeld in thema’s, zodat je snel vindt waar jouw interesse naar uitgaat!

Hoe stel ik mijn vraag?

Natuurlijk kun je allerlei vragen stellen en verhalen delen, als je inlogt met je personal account of Facebook-account.
Als je je vraag zo duidelijk mogelijk stelt wordt het makkelijker voor iedereen om mee te denken en mee te creëren. Daarom geef ik je graag een paar tips bij het stellen van je vraag.

1. Maak een duidelijke titel bij “onderwerp titel” in de blauw balk. Een korte zin die je vraag omschrijft werkt het beste!

2. Schrijf je bericht. Dat doe je door onder een forum categorie op “toevoegen onderwerp” te klikken. Vermeld zoveel mogelijk belangrijke details wanneer je jouw bericht gaat schrijven.

3. Vertel wat je zelf al hebt gedaan om de oplossing te vinden of hoe jouw eigen beleving is. Dan kunnen anderen daar weer op inhaken

4. Last but not least; Zet je vraag in de goede categorie.

Heb je meer uitleg nodig? Stel dan je vraag in het forum onder de topic “uitleg over het forum” .

Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen en daarna kun je van start. Maar als je je hebt geregistreerd, je vraag hebt gesteld én een antwoord hebt gekregen begint het pas. Want waarom zou je niet actief blijven, om met andere klanten mee te denken over hún vragen?

Door actief deel te nemen maak je succes jouzelf steeds meer eigen en zal overvloed steeds meer jouw leven binnenstromen! Reageren is heel eenvoudig en met jouw bijdragen help je veel anderen.

Deel jouw kennis, ervaringen en successen. Door het te delen met anderen kun je hen op weg helpen en zo help je elkaar!
Door dus actief deel te nemen en betrokken te zijn, richt jouw mindset zich meer en meer op succes en op het creëren van mogelijkheden en groei!