GOUD – het échte geld

Waarom verdienen met goud

WAAROM VERDIENEN MET GOUD

Tegenwoordig is het voor iedereen duidelijk dat het kopen van Goud een goede manier is om je spaargeld en huidige inkomsten te beschermen tegen inflatie.

Door de geschiedenis van de mensheid heen was het Goud dat miljoenen mensen heeft gered van inflatie en eindeloze devaluatie van papiergeld.

Goud het échte geld!

VRAAG NAAR GOUD STIJGT

Goud is een van de meest gevraagde metalen op aarde. Het was Goud dat de basis werd van marktrelaties tussen mensen.

Dit is het oudste goed, dat millennia lang niet alleen het onderwerp was van goederenruil voor mensen, maar ook diende als een ideaal hulpmiddel voor het behoud en de accumulatie van kapitaal

Goud wordt steeds meer waard en is het echte fysieke geld!

  • Goud is geld. Het is de sleutel tot stabiliteit, zekerheid en vrijheid.

  • Goud biedt een betrouwbare basis om financiële zekerheid op te bouwen.

  • Goud is een bescherming tegen verlies van vermogen.

  • Goud is niet afhankelijk van de presentatie van een tegenpartij.

  • Belastingtechnisch rendeert het om in Goud te investeren.

  • Goud biedt afdekking van risico’s bij hoge inflatie en deflatie

  • Goud biedt een veilige haven in tijden van geopolitieke, economische en financiële onrust

  • Toenemende vraag wereldwijd maar beperkte voorraad op aarde

  • Goud is wereldwijd inwisselbaar tegen elke valuta.

  • Goud is al meer dan 5000 jaar een uitwisselingsmedium met alle kenmerken van geld.

Goud stijgt in waarde

In de afgelopen decennia heeft goud een stijgende trend in de prijzen laten zien. Als je 20 jaar geleden goud had gekocht, zou je vandaag jouw investering met bijna vijf keer hebben verhoogd!

Belangrijkste voordelen

Veranderende maatschappij

We zien in de huidige – sterk veranderende – maatschappij de vraag naar goud snel toenemen. De onzekerheid over de waarde en de toekomst van geld en banken is toegenomen, waardoor men zoekt naar veilige alternatieven.

Ook is door internet de kennis en de mogelijkheden binnen het investeren toegenomen en is men zich er steeds meer van bewust dat het een hoge potentie heeft en vooral hoe belangrijk het is om de controle in eigen handen te nemen.

Goud is daarin een één van de meest stabiele aanvulling.

Verwachte Goudprijs t/m 2024

In het afgelopen jaar 2021 is de prijs van handelsgoud gegroeid met 37%, terwijl de wereldwijde economie vastgelopen is in wereldwijde problemen.

Goudprijs 2021 USD/oz

In het afgelopen jaar 2021 is de prijs van handelsgoud gegroeid met 37%, terwijl de wereldwijde economie vastgelopen is in wereldwijde problemen.

Koopbereidheid

Op de algehele goudmarkt overweegt elke derde ondervraagde om in de nabije toekomst goud te kopen.

HOOGWAARDIGE INVESTERING

HOGE BETROUWBAARHEID

HOGE BETROUWBAARHEID

In tegenstelling tot valuta is goud niet onderhevig aan inflatie – integendeel, tijdens een crisis stijgt de waarde van het edelmetaal meestal.

Daarom is het redelijk om een deel van de besparingen in Goud te houden – het zal het geïnvesteerde geld beschermen tegen waardevermindering en de schade aan valuta-activa verminderen.

Financiële toekomst

Het geldsysteem is al aan het veranderen en zal mogelijk op termijn zelfs gaan verdwijnen. Het spreiden van assets is belangrijk. Crypto kan daar al een goede toevoeging in zijn. En zeker zou ook iedereen goud in de portefeuille moeten opnemen.

Veilig & Winstgevend

Goud kopen is een stabiele en veilige belegging om koopkracht te behouden. In politieke onrustige en economische onzekere tijden kijken beleggers naar waar en hoe ze goud kunnen kopen. Goud is geld!

Goud sparen loont

Het belangrijkste wat GIG-OS zijn klanten en partners wil meegeven

Is dat de vraag naar Goud onder natuurlijke personen nu als nooit tevoren groeit.

In de afgelopen drie maanden waren onder onze kopers ongeveer 40% degenen die nog nooit eerder Goud hebben gekocht, en zij hebben hun eerste Goudaankoop op ons platform gedaan.

Goud reserves opbouwen

GIG-OS gaat uit van het feit dat de basis van financiële zekerheid het vermogen van een persoon is om zijn/haar goudvoorraad op te bouwen en regelmatig aan te vullen. Er is geconstateerd dat een persoon niet financieel zeker kan zijn als men de eigen goudreserves niet regelmatig opbouwt.