MAAK(t) GELUK MOGELIJK!

Het leven kan fantastisch zijn, en soms heb je een kans nodig om jezelf te worden en je dromen waar te maken!

★ Missie

De missie van dit Goede Doel is om mensen die lijden aan depressie, burn-out en/of financiële stress, handvaten aan te reiken zodat ze meer en meer vrij kunnen worden om te kiezen wat ze van hun leven willen maken!

Dit doen wij middels het sponsoren van een GIG account waarmee een extra inkomen zal worden opgebouwd.

ARMOEDE EN DEPRESSIE

De impact van depressie is groot: voor de persoon, voor de directe omgeving en voor de samenleving. Wereldwijd lijden 350 miljoen mensen aan depressie. Ieder jaar plegen rond de 700.000 mensen zelfmoord. En 789 miljoen mensen leven in armoede.

350 miljoen mensen lijden aan depressie en 719 miljoen leven in armoede

Dankzij GIG-OS helpen we met dit GEWELDIGE DOEL mensen die lijden aan een DEPRESSIE / BURN-OUT/ en, of FINANCIËLE STRESS echt op weg naar meer geluk, positiviteit en inkomen.

Vrij zijn van het gevangen zitten in zichzelf en daadwerkelijk kunnen leven in plaats van het leven overleven!

Wij helpen hen een extra inkomen op te bouwen zodat ze uit de zorgen kunnen komen en het stuur weer terug in handen kunnen nemen.

Mede bieden we met de community begeleiding middels mindset trainingen en persoonlijke begeleiding.

★ Visie

In veel landen leven we in een samenleving met allerlei vrijheden. Maar wat we nog niet hebben, is een echte vrijheid om zelf te kiezen wat je van het leven wilt maken, omdat je de rekeningen moet betalen.

Er is veel druk en veel mensen verliezen hun dromen en sluiten zich af van zichzelf. Wij geloven dat we met deze opportunity en de mogelijkheden, kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen!

★ Coaching naar een gelukkiger leven

Er worden (gratis) mindset trainingen gegeven waar men aan kan deelnemen, die ondersteuning bieden om dromen en doelen te realiseren en een positieve MINDSET naar geluk te creëren.

HOE WERKT HET?

Laat jouw kapitaal groeien EN daarmee steun je het Goede Doel

Help zelf ook mee! Je kunt op 2 manieren bijdragen aan dit Goede Doel.

1. DONATIE MIDDELS ZELF STARTEN

Je start met een account. Dit kan met een startbedrag van €140, €450 of meer. Door bijvoorbeeld vooraandelen, crypto of Goud aan te schaffen in dit investeringsbedrijf op de blockchain, kun je rechtstreeks bijdragen aan ons streven naar een betere wereld.

Via het Tokenized beloningssysteem zal jouw kapitaal verder groeien en uitbetalingen gaan genereren. Verdiensten vanuit deze beloningen kun je opnemen.

Door jouw deelname word je beloond met tokens die uitbetalingen genereren, waardoor je niet alleen investeert in het project, maar ook in jouw eigen financiële toekomst!

2. DONATIE

Je kunt een donatie doen. GIG-OS is een onafhankelijk Ecosysteem. Je ontvangt van ons een betaalverzoek. Met dit betaalverzoek worden er GOS coins aangekocht. Dit is een stable coin binnen het platform. Hiermee worden de beschikbare producten gekocht binnen de verdienmodellen die inkomsten zullen genereren.

Met deze inkomsten kunnen we accounts registeren voor mensen die in aanmerking komen voor dit project.
Zo kunnen we hen helpen aan een account, op weg naar een betere financiële toekomst en een goed Welzijn!

Het kan ook via CROWDFUNDING. Zie ons eerder project hier

Samen kunnen we werken aan een welvarende toekomst voor iedereen.