EEN BETER MILIEU MET MINDER PLASTIC

Van Plastic Afval Naar Duurzame Olie met CSR Plastic Credits

★ Missie

De missie van dit Goede Doel is om geld bij elkaar te verzamelen voor het bedrijf dat zich inzet tegen plastic afval.

Zodoende kunnen we bijdragen aan een beter milieu voor mens en dier, om een duurzamere en milieubewustere toekomst voor iedereen te creëren.

Dit bereiken we middels een GIG account, waarmee geld wordt gegeneerd en opgehaald voor dit bedrijf.

GEVOLGEN VAN PLASTIC IN HET MILIEU

Plastic vind je overal in de wereld. Kleine plastic deeltjes vinden we in water, lucht, bodem en sediment. Ook in ons lichaam en in planten en dieren zijn microplastics gevonden.

Alle plastics breken na verloop van tijd af en worden uiteindelijk microplastics. Die kleine deeltjes komen in de lucht, het water en de bodem terecht.

Plastics zijn niet of slecht afbreekbaar. Hierdoor hopen ze zich op en verspreiden ze zich in het milieu. Dat kan gevolgen hebben voor het hele ecosysteem.

Doordat kleinere plastic deeltjes terechtkomen in bijvoorbeeld water en opgegeten worden door kleinere en grotere dieren, kunnen ze ook worden doorgegeven in de voedselketen. En dus uiteindelijk ook in onszelf!

PLASTIC-NOODTOESTAND

Voor veel landen geldt dat het regenseizoen ook het plastic seizoen is. Met hevige regen spoelen oevers van rivieren schoon. Die rivieren nemen al dat zwerfplastic mee naar zee. Vervolgens komt een deel daarvan op de stranden terecht.

HOE WERKT HET?

Laat jouw kapitaal groeien EN daarmee steun je het Goede Doel

Help zelf ook mee! Je kunt op 2 manieren bijdragen aan dit Goede Doel.

1. DONATIE MIDDELS ZELF STARTEN

Je start met een account. Dit kan met een startbedrag van €140, €450 of meer.

Door bijvoorbeeld vooraandelen, crypto of Goud aan te schaffen in dit investeringsbedrijf op de blockchain, kun je rechtstreeks bijdragen aan ons streven naar een betere wereld.

Via het Tokenized beloningssysteem zal jouw kapitaal verder groeien en uitbetalingen gaan genereren. Verdiensten vanuit deze beloningen kun je opnemen.

Door jouw deelname word je beloond met tokens die uitbetalingen genereren, waardoor je niet alleen investeert in het project, maar ook in jouw eigen financiële toekomst!

2. DONATIE

Je kunt een donatie doen. GIG-OS is een onafhankelijk Ecosysteem. Je ontvangt van ons een betaalverzoek. Met dit betaalverzoek worden er GOS coins aangekocht. Dit is een stable coin binnen het platform.

Hiermee worden de beschikbare producten gekocht binnen de verdienmodellen die inkomsten zullen genereren op het account bestemd voor geld naar dit bedrijf die zich inzet tegen plastic in de wereld. Dit account wordt speciaal gewaarborgd.

Inkomsten binnen dit account zullen vervolgens worden verzonden naar dit bedrijf, en worden ingezet voor projecten voor vermindering van plastic vervuiling!

Zo kunnen we ons steentje bijdragen aan een gezonder milieu voor mens en dier.

Samen kunnen we werken aan een Gezond Milieu & een welvarende en gezonde toekomst voor iedereen!