Gouden Goede Doel
GaiaDogs

Initiatiefnemer: Sabine van de Maele

Het welzijn van honden gaat mij aan het hart! Ik ondersteun met veel passie de organisatie GaiaDogs, om honden een nieuwe kans te geven!

Hiermee help ik aan extra donaties én help daarbij ook nog eens mensen naar een extra inkomen. Een ideale combinatie!

OVER GaiaDogs!

GaiaDogs is een organisatie die actief is in Griekenland.

Ze steunt noodlijdende asielen d.m.v. voer, medicatie, castratie- en sterilisatieprojecten. En kleinschalig verzorgen zij adopties.

VISIE

Het alleen maar laten overvliegen van honden is niet de manier om de problemen van het overschot aan honden op te lossen. Het werk moet in het land van herkomst gebeuren.

Voorlichting, voorwaarden scheppen en een degelijk castreer beleid zijn dan ook voorwaarden om de mensen meer bewust te maken in hoe zij zelf een aandeel kunnen hebben de honden populatie beheersbaar te maken en te houden.

Missie

Hun missie is te ondersteunen daar waar nodig, om het welzijn van de dieren te verbeteren.

Te denken valt aan het opzetten van reclame campagnes en dierenartsen benaderen om ter plekke als vrijwilliger te gaan castreren.

Ook kunnen ze ondersteuning bieden in het opbouwen van een degelijk asiel met goede verblijven en veiligheid voor de honden.

Het inzamelen en sturen van hulpgoederen behoort ook tot de mogelijkheden en zij zullen dat dan ook zoveel als mogelijk proberen te realiseren.

D.m.v. acties kunnen zij zo nu en dan ook een geldelijke donatie doen voor b.v. voer en medische zorg.

Steun via projecten

GaiaDogs zal voornamelijk door middel van projecten werken om de situaties ter plekke te ondersteunen en te helpen verbeteren.

Kleinschalig verzorgen zij adopties voor de asielen die zij ondersteunen.

HET BELANG VAN CASTEREN

Zoals iedereen weet, is er een groot overschot aan honden op de wereld, honden die vaak onder bittere omstandigheden moeten zien te overleven.

Honden die worden mishandeld en verwaarloosd. Broodfok en onverantwoorde hondenhandel zijn hier voornamelijk verantwoordelijk voor, maar ook gemakzucht en onverantwoord gedrag van eigenaren zijn hier debet aan.

Zij streven dan ook naar een goed voorlichtingsbeleid ter plekke en een castratie-programma ten gunste van de hele gemeenschap.

 

WAT KAN JIJ DOEN EN HOE WERKT HET?

Laat jouw kapitaal groeien EN daarmee steun je het Goede Doel

Help zelf ook mee! Je kunt op 2 manieren bijdragen aan dit Goede Doel.

1. DONATIE MIDDELS ZELF STARTEN

Je start met een account. Dit kan met een startbedrag van €97, €140, €450 of meer.

Door bijvoorbeeld vooraandelen, crypto of Goud aan te schaffen in dit investeringsbedrijf op de blockchain, kun je rechtstreeks bijdragen aan ons streven naar een betere wereld.

Via het Tokenized beloningssysteem zal jouw kapitaal verder groeien en uitbetalingen gaan genereren. Verdiensten vanuit deze beloningen kun je opnemen.

Door jouw deelname word je beloond met tokens die uitbetalingen genereren, waardoor je niet alleen investeert in het project, maar ook in jouw eigen financiële toekomst!

2. DONATIE

Je kunt een donatie doen. GIG-OS is een onafhankelijk Ecosysteem. Je ontvangt van ons een betaalverzoek. Met dit betaalverzoek worden er GOS coins aangekocht. Dit is een stable coin binnen het platform.

Hiermee worden de beschikbare producten gekocht binnen de verdienmodellen die inkomsten zullen genereren op het account bestemd voor geld voor GaiaDogs. Dit account wordt speciaal gewaarborgd door mij, Sabine van de Maele.

Inkomsten binnen dit account zullen vervolgens worden gebruikt voor het funden van accounts onder het account van GaiaDogs.

Zo kunnen we ons steentje bijdragen aan donaties naar GaiaDogs.

Samen kunnen we werken aan een Gelukkig, Welvarend en Gezonde toekomst voor mens en dier!