Gouden Goede Doel
Mama’s van Goud

Initiatiefnemer: Sandra Hermsen

Ik help (alleenstaande) moeders op weg naar een Extra inkomen en in het realiseren van hun dromen en doelen!

OVER MAMA’S VAN GOUD!

Steeds meer (alleenstaande) moeders ervaren financiële stress. Daar lijden de kinderen onder en het doet geen goed voor het geluk binnen het gezin.

Mama’s van Goud is een initiatief om moeders te helpen weer vrij te komen van geldzorgen en stress en weer te kunnen transformeren in de Powervrouwen die ze zijn!

★ Missie

Gelukkig en tevreden worden op alle gebieden, jouw Mindset, jouw Gezondheid en zelfs jouw financiën, dat is mijn doel jou daar bij te helpen!

Ben jij (alleenstaande) moeder en ervaar jij financieel zware tijden? En wil jij meer ademruimte en een positieve toekomst voor jouzelf en jouw kind(eren)? Er zijn mogelijkheden om met een klein bedrag steeds meer financiële vrijheid te creëeren!

Zit jij echt om het hand en lukt het jou niet, dan kunnen wij er voor je zijn en heb ik een mogelijkheid voor jou om toch te kunnen starten met het opbouwen van een extra inkomen!

VOORAL ALLEENSTAANDE OUDERS HEBBEN GELDZORGEN

Steeds meer ouders hebben financiële hulp nodig

Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft te maken met geldzorgen. Vorig jaar heeft zelfs 42% van de huishoudens één of meerdere keren betalingsproblemen gehad, blijkt uit cijfers van het Nibud.

Het CBS toonde aan dat inflatie en stijgende energiekosten het afgelopen jaar zorgden voor steeds meer geldstress onder gezinnen.
Eerder schreven we al wat voor dramatische gevolgen dit kan hebben.

Veilig Thuis meldde een recordaantal verwaarloosde en mishandelde kinderen. De stichting noemde geldzorgen en ruzies die hieruit voortkomen als een van de vermoede redenen voor dit record.

Zo komt 1 op de 5 moeilijk of zeer moeilijk rond. Daarnaast hebben eenoudergezinnen een zwakkere positie op de arbeidsmarkt.
Volgens het onderzoek gaan alleenstaande ouders hierdoor minder vaak op vakantie, komen ze sneller in de problemen bij onverwachte uitgaven en kunnen ze minder vaak gebruik maken van kinderopvang en betaalde huishoudelijke diensten.

Dit alles kan flinke impact hebben op de fysieke en mentale gezondheid van alleenstaande ouders.

WAT KAN JIJ DOEN EN HOE WERKT HET?

Laat jouw kapitaal groeien EN daarmee steun je het Goede Doel

Help zelf ook mee! Je kunt op 2 manieren bijdragen aan dit Goede Doel.

1. DONATIE MIDDELS ZELF STARTEN

Je start met een account. Dit kan met een startbedrag van €140, €450 of meer.

Door bijvoorbeeld vooraandelen, crypto of Goud aan te schaffen in dit investeringsbedrijf op de blockchain, kun je rechtstreeks bijdragen aan ons streven naar een betere wereld.

Via het Tokenized beloningssysteem zal jouw kapitaal verder groeien en uitbetalingen gaan genereren. Verdiensten vanuit deze beloningen kun je opnemen.

Door jouw deelname word je beloond met tokens die uitbetalingen genereren, waardoor je niet alleen investeert in het project, maar ook in jouw eigen financiële toekomst!

2. DONATIE

Je kunt een donatie doen. GIG-OS is een onafhankelijk Ecosysteem. Je ontvangt van ons een betaalverzoek. Met dit betaalverzoek worden er GOS coins aangekocht. Dit is een stable coin binnen het platform.

Hiermee worden de beschikbare producten gekocht binnen de verdienmodellen die inkomsten zullen genereren op het account bestemd voor geld voor Mama’s van Goud. Dit account wordt speciaal gewaarborgd door mij, Sandra Hermsen

Inkomsten binnen dit account zullen vervolgens worden gebruikt voor het funden van accounts voor moeders van Mama’s van Goud die een steuntje in de rug kunnen gebruiken!

Zo kunnen we ons steentje bijdragen aan meer geluk en rust voor gezinnen in onze samenleving!

Samen kunnen we werken aan een Gelukkig, Welvarend en Gezonde toekomst voor iedereen!