Gouden Goede Doel
Van armoede naar Welvaart

Initiatiefnemer: Margo de Bruin

Het is mijn doel bewustwording & Financiele Vrijheid aan te reiken waarmee mensen vanuit armoede weer vanuit hun hart en met plezier kunnen leven, zonder geldzorgen!

VAN ARMOEDE NAAR WELVAART

Armoede is absoluut niet nodig in een wereld vol overvloed en mogelijkheden!

★ Missie

De missie van dit Goede Doel is om jongeren, gezinnen en ouderen weer zicht te geven op financieel gezonde vooruitzichten.

Dit doen wij middels het sponsoren van een GIG account waarmee een extra inkomen zal worden opgebouwd.

En door handvaten aan te reiken middels vrijblijvende mindset trainingen en informatie over de Nieuwe (economische) wereld om meer kennis en positiviteit op te bouwen.

GROEIENDE ARMOEDE DOOR INFLATIE

Armoede onder jongeren en ouderen groeit snel door hoge inflatie.
Het aantal jongeren dat op straat leeft groeit hard. En ook ouderen worden keihard geraakt. Een op de acht ouderen komt nauwelijks rond en een kwart van de senioren past nu al de uitgaven aan.

Dankzij GIG-OS kunnen we met dit GEWELDIGE DOEL mensen helpen om uit FINANCIËLE STRESS te komen op weg naar meer geluk, positiviteit en inkomen, middels het opbouwen van een extra inkomen via het platform.

Van leven in plaats van het leven overleven!

★ Schrikbarend aantal jongeren op straat 

STEEDS MEER JONGEREN LEVEN IN ARMOEDE: ‘HET IS ZO VEEL MEER DAN EEN GEBREK AAN GELD

Door de torenhoge inflatie worden veel mensen in hun portemonnee geraakt. Vooral de groep jongeren heeft het zwaar te verduren.

Bijna de helft van de mensen tussen de 18 en 25 jaar is financieel ongezond. Vorig jaar was dat nog 26 procent.

Jongeren zijn financieel gezien extra kwetsbaar. Zo hebben jongeren vaker een instabiel inkomen. Geen buffer waar ze op terug kunnen vallen. Ook hebben jongeren vaker te maken met flex-contracten, wat opnieuw veel onzekerheid met zich meebrengt.

★ Ouderen

Die stille armoede zorgt voor veel stress. En dat heeft weer een negatieve invloed op de gezondheid van ouderen.

Ouderen hebben ook nauwelijks mogelijkheden om hun financiële situatie te verbeteren.

Een bijbaantje is voor de meesten geen optie. Dat betekent dat ze alleen kunnen bezuinigen op de uitgaven. Voor leuke extra’s is dan geen plek meer.

★ Coaching naar een gelukkiger leven

Er worden (gratis) mindset trainingen gegeven waar men aan kan deelnemen, die ondersteuning bieden om dromen en doelen te realiseren en een positieve MINDSET naar geluk te creëren.

Dat kan voor jong EN oud!
Er zijn al een tal van ouderen die de weg van investeren hebben gekozen en zij worden stap voor stap op weg geholpen (of eventueel door hun kinderen)

HOE WERKT HET?

Laat jouw kapitaal groeien EN daarmee steun je het Goede Doel

Help zelf ook mee! Je kunt op 2 manieren bijdragen aan dit Goede Doel.

1. DONATIE MIDDELS ZELF STARTEN

Je start met een account. Dit kan met een startbedrag van €140, €450 of meer. Door bijvoorbeeld vooraandelen, crypto of Goud aan te schaffen in dit investeringsbedrijf op de blockchain, kun je rechtstreeks bijdragen aan ons streven naar een betere wereld.

Via het Tokenized beloningssysteem zal jouw kapitaal verder groeien en uitbetalingen gaan genereren. Verdiensten vanuit deze beloningen kun je opnemen.

Door jouw deelname word je beloond met tokens die uitbetalingen genereren, waardoor je niet alleen investeert in het project, maar ook in jouw eigen financiële toekomst!

2. DONATIE

Je kunt een donatie doen. GIG-OS is een onafhankelijk Ecosysteem. Je ontvangt van ons een betaalverzoek. Met dit betaalverzoek worden er GOS coins aangekocht. Dit is een stable coin binnen het platform. Hiermee worden de beschikbare producten gekocht binnen de verdienmodellen die inkomsten zullen genereren.

Met deze inkomsten kunnen we accounts registeren voor mensen die in aanmerking komen voor dit project.
Zo kunnen we hen helpen aan een account, op weg naar een betere financiële toekomst en een goed Welzijn!

Het kan ook via CROWDFUNDING. Zie ons eerder project hier

Samen kunnen we werken aan een welvarende toekomst voor iedereen.