De opkomst van digitale technologieën heeft ons een nieuwe realiteit gegeven en heeft invloed gehad op alle gebieden van menselijke activiteit. Verzamelen is geen uitzondering, aangezien het proces zelf veel spannender en diverser is geworden met de opkomst van het Blockchain-tijdperk.

 

 

 

In het verleden verzamelden mensen puur materiële dingen: schilderijen, munten, postzegels, zeldzame boeken, enz. Vandaag is er een verbazingwekkende situatie ontstaan: je kunt eigenaar worden van een uniek object dat fysiek niet bestaat, maar tegelijkertijd , heeft grote waarde.

Met de komst van NFT (Non Fungible Token en staat voor Niet-Vervangbare Token) zijn ongekende mogelijkheden ontstaan ​​voor verzamelaars over de hele wereld. Het blijkt dat digitale tokens een aantal voordelen hebben waar zelfs de meest elegante kunstwerken niet op kunnen bogen.

 

 

 

 

Voordeel nr. 1: NFT kan niet worden vervalst

Zoals u weet, wordt de kunstmarkt overspoeld met vervalsingen. Sommige zijn zo vakkundig gemaakt dat alleen zeer ervaren specialisten ze kunnen identificeren.

In 2018 werd een grootschalige fraude ontdekt in Finland. Vijf jaar lang verkocht het paar nep schilderijen van beroemde kunstenaars (Monet, Matisse, Kandinsky en anderen) aan verzamelaars en veilinghuizen. Kopers gaven miljoenen euro’s uit aan doeken waar beroemde meesters niets mee te maken hadden.

Soortgelijke incidenten in de NFT-wereld zijn uitgesloten. Elke token wordt veilig beschermd door Blockchain-technologie die de mogelijkheid van vervalsing volledig uitsluit. Wanneer u NFT aanschaft, weet u zeker dat er geen andere is zoals deze en dat ook nooit zal zijn.

 

Voordeel nr. 2: NFT kan niet worden gestolen of beschadigd

Alle materiële voorwerpen zijn onderhevig aan risico. Ze worden beïnvloed door externe factoren: vochtigheid, zonlicht, micro-organismen, enz. Daarnaast moeten waardevolle spullen worden beschermd tegen overvallen en plotselinge incidenten, bijvoorbeeld een brand.

Men moet veel geld uitgeven aan de inrichting van speciale panden en de installatie van complexe beveiligingssystemen. Toch helpt ook dat niet altijd: we horen constant verhalen over hoe dure meesterwerken worden gestolen uit musea, galeries en particulieren.

Door NFT te bezitten, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw token. Branden en overstromingen vormen geen bedreiging voor het digitale bezit, en het hacken van Blockchain is duizend keer moeilijker dan een gepantserde kluis.

 

 

Voordeel nr. 3: NFT kan op veel manieren worden gebruikt

  • Het toepassingsgebied van het digitale activum is zo breed als de verbeeldingskracht van mensen.
  • Sommige NFT’s worden bijvoorbeeld gebruikt als:
  • tickets voor sommige evenementen;
  • hulpmiddelen voor toegang tot een specifieke dienst;
  • unieke items in online games;
  • avatars die bevestigen dat hun eigenaren tot een bepaalde groep of gemeenschap behoren.

Het is mogelijk dat NFT Meta Aristippus in de toekomst zal dienen als een indicatie van het lidmaatschap van onze exclusieve businessclub.

Voordeel nr. 4: NFT genereert passief inkomen

Een foto aan de muur kan elke dag een lust voor het oog zijn, maar kan niet met dezelfde regelmaat voordelen opleveren.

De situatie is heel anders met NFT Meta Aristippus, aangezien het een landbouwfunctie heeft. Elke token met landbouwfunctie biedt u dagelijks een passief inkomen in de vorm van GICO-munten.

Zoals u kunt zien, hebben NFT’s veel nuttige eigenschappen die de aandacht hebben getrokken van verzamelaars en ondernemers in alle delen van de wereld. Begin 2021 werd de NFT-markt geschat op $ 2,7 miljard en al in het vierde kwartaal op $ 11,6 miljard. Volgens prognoses zal de omzet in 2025 80 miljard dollar bedragen.

 

Wil jij sterke posities innemen in deze zich snel ontwikkelende markt?

Verspil dan geen tijd – grijp jouw kans!

Blog delen

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen!

Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk en Financiële Vrijheid!

Reacties, vragen of suggesties?

Deel jouw reactie hieronder.
En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen?

Laat het weten!

Laat een reactie achter