Bron: GIG-OS

Mensen hebben behoefte aan nieuwe diensten

De wereld is veranderd. Mensen hebben behoefte aan nieuwe diensten die het best zijn aangepast aan de nieuwe realiteit.

Vanuit zakelijk oogpunt is er dankzij de nieuwe technologieën momenteel een overvloed aan marktkansen ontstaan ​​die een paar jaar geleden ‘onzichtbaar’ waren.

Dit alles heeft ertoe geleid dat veel grote bedrijven hun activiteiten hebben gediversifieerd en de openbare kapitaalmarkten hebben betreden.

Je bent allemaal getuige van de resultaten van dergelijke activiteiten gericht op snelle groei, zoals blijkt uit onder meer Tesla, Nvidia, Apple, Amazon enz.

Project “Technology of Success”

Ons bedrijf GIG-OS is geen uitzondering. Enkele jaren geleden zij we begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe lijn van activiteiten voor onze holding.

We noemden dit project “Technology of Success”, omdat het nieuwe kansen biedt voor zowel onze huidige als toekomstige klanten.

Dit, in synergie met onze ervaring in het opereren op internationale markten, die nu al meer dan tien jaar omspant, leidt ons naar een nieuwe fase van ontwikkeling van onze holdings.

Het management van Global Success Management Inc. heeft de beslissing genomen om het bedrijf voor te bereiden op de procedure om via een IPO (Initial Public Offering) naar de beurs te gaan.

Een nieuwe markt

Het was met name het werk aan het creëren en implementeren van de “Technology of Success” als een onafhankelijke bedrijfsontwikkelings – vector op een fundamenteel nieuwe markt ,die het mogelijk maakte om tot zo’n belangrijke beslissing te komen als voorbereiding op de beursgang via een IPO.

IPO is de eerste aanbieding van aandelen, het proces van een bedrijf of verschillende investeerders die de aandelen van een privébedrijf op een beurs verkopen, het bedrijf dat openbaar wordt en de effecten die als resultaat beschikbaar zijn voor een breed scala aan investeerders.

Dit betekent dat de aandelen van de onderneming dus vrij op de beurs worden verhandeld.

Wat betekent dit voor Global Success Management Inc?

 • Dit biedt de onderneming kansen voor schaalvergroting, kansen voor nog grotere groei en verdere ontwikkeling.
 • Naast het statuut van een beursgenoteerd bedrijf, krijgt de onderneming tal van andere voordelen:
 • Reputatie verbetering.
 • Grotere zakelijke transparantie die de efficiëntie verhoogt.
 • Toename van de liquiditeit van effecten.

Zo’n stap betekent het bereiken van een nieuw niveau van activiteiten.

Het bedrijf dat via een beursgang naar de beurs gaat, heeft naar onze mening de volgende voordelen voor onze vermogenshouders:

1. Toename van de liquiditeit van effecten.

2. Maximale verkoopsnelheid van aandelen op de openbare markt.

3. Potentiële aandelen waarderen groei, wat op zijn beurt het aandeelhouderskapitaal vergroot.

Naar de beurs via een IPO

Naar de beurs gaan via een IPO is een moeilijk, maar logisch pad voor onze gemeenschappelijke business. Tegelijkertijd is dit een veelbelovend en potentieel winstgevender pad voor onze ECN-houders.

Veelbelovend en potentieel winstgevend

Als we wereldwijd op een geheel nieuw niveau willen bereiken, moeten we deze stap zetten. Hoewel deze stap niet gemakkelijk zal zijn, zal het in de eerste plaats niet gemakkelijk zijn voor het bedrijf, omdat het een veelvoud aan extra verplichtingen oplegt, zowel voor duizenden nieuwe investeerders als voor regelgevende instellingen. Nog meer regels, nog meer coördinatie, nog meer eisen aan het bedrijf.

Maar we weten zeker dat het de moeite waard is!

Creëren van het GIG-OS-platform

Onze ontwikkelingsstrategie was tot dusver gebaseerd op de ontwikkelingslogica van een “particulier bedrijf”.

Het creëren van het GIG-OS-platform en de nieuwe ‘Technology of Success’-business binnen het kader van de holding werd een belangrijke factor bij het kiezen van de nieuwe ontwikkelingsstrategie en de beslissing om te kiezen voor een IPO.

Dat wil zeggen, volgens de ontwikkelingslogica van het “publieke bedrijf”.

We hebben al veel gesproken over onze “Technology of Success”, maar we kunnen hieraan toevoegen dat de zakelijke omgeving momenteel snel verandert.

En de behoefte aan nieuwe, geavanceerde oplossingen op het gebied van zaken is tegenwoordig groot als nooit tevoren – in veel gevallen zullen de oude oplossingen niet werken en zijn er nog steeds geen nieuwe oplossingen.

De “Technology of Success” is ontwikkeld met inachtneming van digitalisering en is geschikt voor het maken van mobiele apps en werken via abonnement.

De potentiële markt vormt een miljardenbedrijf dat nog niet volledig is gevormd en dat nog steeds veel niches heeft. We hebben het over de zelfverbeteringsmarkt.

Dit alles, ondersteund door een uniek bedrijfsmodel, geeft een hoge kans op succes.

Zorgvuldige beursgang via IPO

De beursgang via een IPO is een complex project. Het vereist een gedegen voorbereiding. Op basis van het bovengenoemde besluit is Global Success Management van plan om de volgende acties te ondernemen:

 • alle parameters bestuderen, de noodzakelijke stappen en voorwaarden bespreken met onze internationale auditors en consultants;
 • onze nieuwe branche lanceren – de “Technology of Success”;
 • deze branche algemeen bekend maken en een bepaalde niche in de markt voor zelfverbetering innemen.

Wij zijn van mening dat deze branche in de toekomst een van de meest waardevolle activa van de holding zal worden.

Dat komt omdat de werkende Technology of Success een nieuw niveau van kapitalisatie, inkomen en waarde zal creëren, waardoor de huidige en toekomstige waarde van holding zal verhogen.

Ook de huidige bedrijfstakken vragen aandacht en ontwikkeling. Het kan zijn dat we aanpassingen moeten maken in onze bedrijfsprocessen en procedures, mochten dergelijke vereisten met betrekking tot openbaar worden via een IPO zich voordoen.

Actieplan voor 2021:

1. Initiëren van overleg over de IPO-procedure.

2. Lancering van de nieuwe branche – de “Technology of Success”.

3. Ontwikkelen en promoten van het GIG-OS platform.

Actieplan voor 2022:

1. Creëren en implementeren van massale “Technology of Success”-actie gericht op het organiseren van actieve groei van het aantal klanten en het marktaandeel.

2. Ontwikkelen en promoten van het GIG-OS platform.

3. Het verkrijgen van alle nodige aanbevelingen met betrekking tot de procedure om via een beursgang naar de beurs te gaan, evenals het aanbrengen van wijzigingen in de bedrijfsprocessen, indien nodig.

Actieplan voor 2023:

1. Versterking van de massale promotie “Technology of Success”, gericht op het organiseren van een actieve groei van het aantal klanten en het marktaandeel.

2. Ontwikkelen en promoten van het GIG-OS platform.

3. Het naar buiten brengen van de uitgifte van de vennootschap door middel van een beursgang op de algemene vergadering van ECN-houders om door middel van stemming een definitief besluit te nemen.

4. In geval van een positieve beslissing, ondertekening van alle nodige documentatie met de geselecteerde professionele leden van de beurs, die het proces van de beursgang van het bedrijf via een IPO zullen beheren.

Veel bedrijven willen via een beursgang naar de beurs, maar dat lukt niet allemaal, niet allemaal lukt het om vlot naar de beurs te gaan.

Veel bedrijven, ondanks al hun wensen en inspanningen, zijn er niet in geslaagd om via een beursgang naar de beurs te gaan. Dat komt omdat de uiteindelijke beslissing over een beursgang van een bedrijf door middel van IPO wordt genomen door een lokale effectencommissie die de beurs regelt waar het proces van beursgang zal worden uitgevoerd.

Succesvol naar de beurs

We zijn vastbesloten om ons voor te bereiden en er alles aan te doen om de kansen te maximaliseren dat het bedrijf met succes naar de beurs gaat.

We hebben een uniek en prachtig product.

 • We hebben een moderne service die voldoet aan alle eisen van de nieuwe marktrealiteit.
 • We hebben een werkend businessmodel.
 • En om deze verantwoorde stap te kunnen zetten, moeten wij als bedrijf voorbereidingen treffen.

Een succesvolle IPO betekent een potentiële groei van de bedrijfswaardering met 3 tot 7 keer en een kans om de waarde van het aandeelhoudersvermogen drastisch te verhogen vanwege de instroom van fondsen van de beurs – dit zijn precies de redenen waarom veel succesvol ontwikkelende bedrijven ernaar streven hetzelfde doel als wij.

Succesvol naar de beurs gaan via een IPO betekent dat het binnen enkele seconden mogelijk wordt om de effecten van het bedrijf op de beurs te verkopen en te kopen.

“Technology of Success” is niet alleen een onafhankelijke richting voor bedrijfsontwikkeling, dit is een fundamenteel nieuwe strategie voor het bedrijf, een die onze bedoelingen kan realiseren en onze posities in de markt kan versterken!

Global Success Management
Global research!
Global accomplishments!
Global Success!

Blog delen

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen!

Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk en Financiële Vrijheid!

Reacties, vragen of suggesties?

Deel jouw reactie hieronder.
En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen?

Laat het weten!

Laat een reactie achter