Laten we het over geld hebben. Geld is een waardig gesprek. Gesprek is het sleutelwoord! Geld is een waardig onderwerp waar we niet genoeg over praten.

We hebben zelfs geleerd er niet over te praten vaak vanuit onze familie, onze ouders, grootouders en de gemeenschap. In plaats daarvan navigeren we gewoon een beetje door geld.

Het is tijd om over geld en financiën te praten, en het is tijd om over iets anders te praten dan de strijd. We gaan het hebben over vermogensopbouw en financiële groei.

Geld is energie

Je ziet het dan wel niet met het oog, maar alles wat bestaat, bestaat uit energie. Geld is ook energie. We krijgen vaak van alles over ons heen over die uitspraak, tenzij je hebt geleerd om dat gevoel te overwinnen.

Laten we het dus hebben over hoe je je overvloed kunt vergroten, want overvloed is voor iedereen!

Rijkdom staat gelijk aan vrijheid.

Geld, financiën, rijkdom….Je moet weten waar je bent, om te zien waar je naartoe gaat. Waar je nu staat in het leven, financieel, is niet van de ene op de andere dag gebeurd. En waar je heen gaat, gebeurt ook niet van de ene op de andere dag.

Hoe rijkdom eruit ziet?

Rijkdom stelt jou in staat om te navigeren in het leven. Rijkdom staat gelijk aan vrijheid. Het bepaalt niet wie je bent, het geeft gewoon meer toegang tot betere herinneringen.

…Het stelt je ​​in staat om problemen op te lossen voor jouw gezin en voor jezelf.
…Het stelt je ​​in staat om fijne meer stressloze herinneringen op te bouwen.
…Het stelt je ​​in staat om in te grijpen en te ondersteunen.

Dat is het belang van rijkdom

Generatie overtuigingen

De meesten van ons komen op deze wereld met een aantal overtuigingen rond geld. Het is ons van vorige generaties overgeleverd.

Tenzij we op zoek gaan naar andere geloofssystemen, andere percepties, meer onderwijs voor een dieper begrip, dan zullen we de beperkende overtuigingen, angsten en schaarste-mentaliteit van onze ouders rond geld naleven.

Dit is de reden waarom een ​​geld-steungroep zo noodzakelijk is.

Waarom een Money Support Group

Stel je begint veel geld te verdienen, maar je hebt niets over geld geleerd. Niemand in jouw gemeenschap of directe omgeving kon jou de informatie geven die je nodig had. Vragen die jou onbekend waren zoals…

 • Hoe verdien ik meer geld?
 • Hoe creëer ik meerdere inkomstenstromen?
 • En als ik geld verdien, hoe houd ik mijn geld dan vast?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn geld sneller en verder gaat?
 • Hoe kan ik mijn geld beter sparen?
 • Hoe verdien ik meer geld met mijn retour?
 • Hoe schaal ik mijn geld op?
 • Hoe betaal ik vooruit?
 • Hoe maak ik generatierijkdom?

Er is zoveel dat je met jouw geld kunt doen. Je moet weten waar je naartoe gaat en waar je groeit! Laten we dat eens bekijken.

Om te verdienen moet je leren

Om aanzienlijk vermogen te laten groeien, heb je een team van adviseurs nodig. Zie ze als coaches of mentoren. Je moet je overgeven aan groei, je overgeven aan de kans en de mogelijkheid om uit te breiden.

Bepaal eerst waar je je bevindt:

“Ik moet uitzoeken hoe ik NIET zonder geld kan komen te zitten. Ik moet het einde van de maand halen.”

OF

“Ik heb genoeg geld, maar niet genoeg om op adem te komen en te creëren en vrijheid te hebben. Ik kan me geen noodsituaties veroorloven.”

OF

“Het geld stroomt. Maar hoe schaal ik dit moeiteloos op? Hoe kan ik mijn geld voor mij laten werken? Hoe kan ik een erfenis creëren?”

Iets groeit waar energie naar toe gaat

Mensen besteden vaak niet genoeg tijd aan het kijken naar hun geld. En besteden niet genoeg tijd aan het zoeken naar nieuwe manieren om geld te verdienen.

Het komt niet altijd naar je toe. We moeten in de scheppingsmodus zitten. Schrijf het op. Spreek het hardop uit. Luister naar anderen. En dan focussen met de intentie dat je geld verder gaat groeien.

Gespaard geld is verdiend geld

“Wat kan ik vandaag creëren?
Deze week?
Deze maand?

Registreer jouw financiële winsten, of het nu gaat om inkomsten of besparingen, of het nu gaat om creatie of eliminatie.

Ja, als je een rekening elimineert, heb je een kostenpost geëlimineerd en heb je jouw geld terug verdiend. Noteer die geëlimineerde kosten voordat je deze ergens anders uitgeeft en weer kwijtraakt.

Wees betrokken met jouw geld

Wees bereid om betrokken om te gaan met jouw geld. Ken jouw cijfers. Wend je tot jouw adviseurs, de mensen die je vertrouwt, waarvan je hebt gezien dat ze succes hebben en goed met geld omgaan. Praat samen over geld en bedenk jouw plan om jouw vermogen te laten groeien.

Deel geen geldgesprekken met de verkeerde mensen. Praat niet over geld met mensen die een slechte relatie met hun geld hebben. Ik kwam uit het “nooit genoeg”, uit het gebrek en de schaarste, en ik wil niet meer terug.

Ik nodig je uit om te kijken hoe je geld verdient. Kijk naar je spaargeld. Als je een zakelijke baan hebt, wist je dan dat je je weg naar vrijheid kunt kopen? Je moet eerst weten hoeveel het kost.

Jouw baan is jouw belegger

Jouw baan is niet alleen jouw baan, het is jouw investeerder. Jouw baan zal je helpen te investeren.

Mensen zeggen vaak: ik wil geen baan.
Het is jouw taak om het geld te verstrekken dat je gaat gebruiken om te investeren.

Jouw meest kritische geldbeslissingen moeten worden genomen op basis van feiten en logica. Geen emotie. Geld is geen emotioneel onderwerp.

De kracht van het zoeken naar raad

Vaak worstelen mensen jarenlang, financieel, omdat ze hun financiën voor zichzelf willen houden. Geld is een noodzakelijk gesprek. We zijn het aan onze familie, onze kinderen en onze erfenis verplicht om raad te zoeken.

Zoek raad bij wijze en meer ervaren mensen, als jouw relatie met geld nog niet het niveau is dat je succes hebt.

“Advies zoeken en vertrouwen
in de juiste mensen is de sleutel
tot jouw volgende niveau.”

Dus start het gesprek en begin met het verzamelen van jouw team. Wees het genie in jouw zone en laat iemand anders jouw financiële groei ondersteunen.

En verder: verzamel mensen om je heen die net als jij gedreven zijn om hun financiële situatie gezond te maken en naar (meer) financiële vrijheid willen reiken.

Weten wat je NIET moet doen
is net zo belangrijk als weten wat je wel moet doen.

Stel dus vragen zoals: “Waar heb je in het verleden geldfouten gemaakt?” “Wat kan ik doen met het geld dat ik nog niet heb gedaan?”

Omring je met gelijkgestemde mensen in het Goalset Masters forum

Met een Money Support Group:

 • ga je groeien door gesprekken te voeren en vragen te stellen
 • kun je vragen stellen en ervaringen delen over mindset en money-blueprint
 • kun je jouw ervaringen delen
 • de inkomsten-mogelijkheden van GIG verder ontdekken.

Waar start je jouw financiële reis? Wat zijn uw financiële doelen? Je moet kansen zoeken en rijkdom creëren.

Ik daag je uit om het gesprek aan te gaan met elkaar in het forum.
We horen graag van je.

Omring je met een team van mensen die de passie hebben
om financieel en persoonlijk te groeien en meer te halen uit het leven!

Laat ons van je horen. Het Goalset Master Forum is een veilige plek om te delen en niet te worden beoordeeld. We hebben allemaal verschillende achtergronden en genieën. Dat maakt het waardige gesprek.

Wij zijn jouw compagnon in het leren en laten groeien van je financiële rijkdom.
Wij zijn jouw compagnons in voorspoed en mogelijkheid.
Ik geloof in jou!

AANMELDEN

Ben je member van GIG-OS, dan kun je je HIER gratis aanmelden voor de Goalset Master Academy en het forum en praat mee over het verrijken van jouw leven!

Welkom op het Forum

Lees hier alles over hoe je het forum kunt gebruiken.

Maak gratis een profiel aan in het forum menu via de knop “registreren.”
Na registratie kun je deelnemen aan de gesprekken.

Omring je met gelijkgestemde mensen in dit forum. Deel jouw kennis, ervaringen en successen.
Zie het als een Money Support Group waardoor je kunt groeien door gesprekken te voeren, vragen te stellen en de inkomsten-mogelijkheden van GIG verder te ontdekken.

Kortom, door te delen met anderen kun je hen op weg helpen en zij jou en zo help je elkaar!

Welkom op het Forum! Om jouw deelname aan het forum zo informatief en leuk mogelijk te maken, is het handig om te weten hoe je het beste jouw vragen en verhalen kunt delen. Zo creëren we met elkaar een effectief platform waarbij er een ontmoetingsplek ontstaat van motivatie en inspiratie naar succes!

Hier lees je alles over hoe je het forum kunt gebruiken. We willen graag dat je snel antwoord op je vraag krijgt. Daarom deel ik enkele tips met je, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Rubrieken

Er zijn diverse vaste rubrieken gemaakt met sub-items. Klik in het forum onder de rubriek van jouw onderwerp en plaats daar jouw bericht. Dat doe je door op de button “toevoegen onderwerp”te klikken. Je kunt ook antwoorden op berichten.

Begin met zoeken

Misschien is jouw vraag al wel eerder gesteld. Dat is goed mogelijk. Via de zoekbalk bovenaan dit forum kun je zoeken naar jouw onderwerp. Ook vind je de categorieën ingedeeld in thema’s, zodat je snel vindt waar jouw interesse naar uitgaat!

Hoe stel ik mijn vraag?

Natuurlijk kun je allerlei vragen stellen en verhalen delen, als je inlogt met je personal account of Facebook-account.
Als je je vraag zo duidelijk mogelijk stelt wordt het makkelijker voor iedereen om mee te denken en mee te creëren. Daarom geef ik je graag een paar tips bij het stellen van je vraag.

1. Maak een duidelijke titel bij “onderwerp titel” in de blauw balk. Een korte zin die je vraag omschrijft werkt het beste!

2. Schrijf je bericht. Dat doe je door onder een forum categorie op “toevoegen onderwerp” te klikken. Vermeld zoveel mogelijk belangrijke details wanneer je jouw bericht gaat schrijven.

3. Vertel wat je zelf al hebt gedaan om de oplossing te vinden of hoe jouw eigen beleving is. Dan kunnen anderen daar weer op inhaken

4. Last but not least; Zet je vraag in de goede categorie.

Heb je meer uitleg nodig? stel dan je vraag onder deze topic.

Deelnemen
Maak gratis een profiel aan in het forum menu via de knop “registreren.” Na registratie kun je deelnemen aan de gesprekken. Ja ik wil mij aanmelden!

PROFIEL AANMAKEN

Goalset Masters GIG-OS members

Alle members uit het levensgenieters team kunnen deelnemen! Heb je interesse in het verder doorgroeien binnen jouw GIG-OS business en wil je jezelf verder informeren over de business, over  mindset en positief denken….Dan is dit forum zeker iets voor jou!

Word jij ook actief?
Je hoeft maar een paar gegevens in te vullen en daarna kun je van start. Maar als je je hebt geregistreerd, je vraag hebt gesteld én een antwoord hebt gekregen begint het pas. Want waarom zou je niet actief blijven, om met andere klanten mee te denken over hún vragen? Reageren is heel eenvoudig en met jouw bijdrages help je veel andere klanten

Wat is een persoonlijke handtekening
Door het instellen van een handtekening komt er onder al je berichten dezelfde tekst te staan. Je stelt je handtekening in door bovenin de pagina op jouw gebruikersnaam te klikken en naar “Instellingen” te gaan. Onder het eerste tabblad “Mijn profiel” stel je onderaan een handtekening in.

Deel jouw kennis, ervaringen en successen. Door het te delen met anderen kun je hen op weg helpen en zo help je elkaar!
Door dus actief deel te nemen en betrokken te zijn, richt jouw mindset zich meer en meer op succes en op het creëren van mogelijkheden en groei!

Blog delen

Vind je deze post waardevol? Leuk als je deze blog wilt delen!

Zo kun je ook de mensen om jou heen inspireren tot (nog) meer Succes & Geluk en Financiële Vrijheid!

Reacties, vragen of suggesties?

Deel jouw reactie hieronder.
En heb je vragen, suggesties of een interessant onderwerp waarover je graag in de toekomst een blog zou willen lezen?

Laat het weten!

Laat een reactie achter